FunX

Meld je aan voor de FunX DJ Battle!

  1. Newschevron right
  2. Meld je aan voor de FunX DJ Battle!

FunX daagt ook dit jaar dj's uit om zoveel mogelijk tracks aan elkaar te mixen binnen drie minuten. Denk jij dat je genoeg skills hebt om de FunX DJ Battle op je naam te schrijven zoals Rugged dat deed in 2017? Meld je dan aan voor de voorrondes van de tweede FunX DJ Battle! DJ Irwan en DJ Flava zijn de juryleden en zullen jou beoordelen op je mixingskills.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

Veertien dj's krijgen de kans om hun skills te tonen tijdens de voorrondes in Start. De winnaars mogen door naar de finalerondes die 29 maart van 22.00 tot 04.00 uur plaatsvindt in de Annabel in Rotterdam.

Meedoen

Denk jij dat jij de skills bezit om dit jaar de winnaar te worden van de FunX DJ Battle? Stuur dan een video in waarin te zien en te horen is dat je zoveel mogelijk tracks in twee minuten aan elkaar mixt. Op die manier maak je meer kans op een uitnodiging voor de voorrondes van de FunX DJ Battle.

Prijzen

De winnaar gaat niet alleen naar huis met de felbegeerde FunX DJ Belt, maar mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards. En dat is niet alles! Je krijgt namelijk ook nog een kwartaal lang een eigen uur op FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie