FunX

Ouassima over verlies Boxing Influencers: ''De scheidsrechter zei dat er een fout was gemaakt''

foto: Instagram: Boxing Influencers
  1. Newschevron right
  2. Ouassima over verlies Boxing Influencers: ''De scheidsrechter zei dat er een fout was gemaakt''

Na maanden hard trainen was het eindelijk zo ver: verschillende influencers stonden gisteren tegenover elkaar in de ring tijdens Boxing Influencers. Zo ook FunX-dj en -reporter Ouassima. Ze verloor de partij van Zwanetta, wat niet voor iedereen even verwacht was. Achteraf hoorde Ouassima zelfs dat de uitslag niet klopte! Ze deelde haar verhaal met FunX-dj Tannaz op FunX.

''Na elke ronde dacht ik, deze ronde heb ik gewoon. Zeker de eerste twee rondes. Dus na afloop dacht ik: ik heb deze partij gewonnen, maar ineens werd Zwanetta's naam omgeroepen.''

Foutje

''Op basis van wat heeft zij gewonnen?'' Dat was de vraag die Ouassima zich onmiddellijk afvroeg na de uitslag. Na afloop van de partij kwam de scheidsrechter naar Ouassima toe. Hij vertelde dat er een fout was gemaakt, maar dat hij er verder niets over kwijt kon.

''Hij zei: 'Ouassima, ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar er is een fout gemaakt'. Ik dacht: hoe kan dit nou?''

ZUUR

Op dit moment is Ouassima samen met haar team druk bezig om erachter te komen wat er is gebeurd. Of de uitslag nu winst, verlies of gelijkspel is, Ouassima wil vooral toelichting over de puntentelling.

''Als zij gewoon de overhand had en terecht had gewonnen, zou ik met opgeheven hoofd denken: terecht, jammer, ik heb mijn best gedaan. Maar nee, niet op deze manier. Het wordt vervolgd. [...] Ik word hier zo snel mogelijk over ingelicht. Dit is heel erg zuur.''

Ster advertentie
Ster advertentie