FunX

Movietime: "22 Jump Street geweldige film"

  1. Newschevron right
  2. Movietime: "22 Jump Street geweldige film"
Filmkenner Robbert Blokland heeft de popcorn en frisdrank weer tevoorschijn gehaald om een aantal splinternieuwe films te checken. Hij zat deze week in de bioscoop voor 22 Jump Street en Grace of Monaco. Is het de moeite waard om deze films te bekijken? Bekijk en beluister hieronder wat de (film)journalist over de onderstaande films te vertellen had.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/152938034%3Fsecret_token%3Ds-tQv1n&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

22 Jump Street
"Het is een geweldige film. De grappen blijven goed werken. Ik vind het hartstikke leuk," aldus Robbert in Start. Hij vindt de samenwerking tussen de twee hoofdrolspelers een geslaagde combinatie. Zowel het eerste als tweede deel waren een succes volgens de (film)journalist.




Grace of Monaco
"Het is een beetje een rare film geworden.Het is een soort sprookje geworden, een modern sprookje, maar met werkelijkheid is het weinig te doen. Veel mensen vielen daarover en zeiden: Nicole Kidman is veel te oud om deze rol te spelen en ze heeft ook helemaal geen hoofd ervoor. Ik heb mezelf goed vermaakt. Het ziet er mooi uit, maar ik denk niet dat je iets leert over Grace Kelly wat je nog niet wist," vertelde Robbert Blokland.

Ster advertentie
Ster advertentie