FunX

Vivienne wil meer shows voor volwassenen maken

  1. Newschevron right
  2. Vivienne wil meer shows voor volwassenen maken
ZappSport is met 10 jaar het langstlopende sportprogramma voor de jeugd op de Nederlandse televisie. Presentatrice Vivienne van den Assem denkt dat het succes te danken is aan het informatieve, enthousiaste en gezellige karakter. "Je leert verschillende nieuwe sporten kennen, er zijn leuke filmpjes met gekke insteken en de topsporters willen graag meewerken."

Fanatiek

ZappSport krijgt zelfs profvoetballers, die over het algemeen geen praters zijn, zo ver om opmerkelijke uitspraken te doen. "Wij hebben een goede en fanatieke redactie. Deze dingen worden van tevoren besproken. Er zijn mensen in onze redactie die al heel lang werkzaam zijn voor het programma en de voetballers goed kennen", zegt de presentatrice.

Flikken Maastricht

Vivienne van den Assem is al vanaf jongs af aan sportief en daarom past ze goed naar eigen zeggen goed bij ZappSport: "Ik deed op vroege leeftijd al aan vele verschillende sporten, maar ik ben nooit echt fanatiek geweest." Vivienne werd al benaderd om ZappSport te presenteren toen ze nog in de jeugdsoapserie ZOOP speelde als Elise Pardoel. "Ik wil acteren en presenteren graag met elkaar combineren." De actrice is daarom in het nieuwe seizoen van politieserie Flikken Maastricht te zien. Daarin speelt ze een oude bekende van Angela Schijf, die de rol van Eva vertolkt.

Volwassener

Vivienne is veel te zien in jeugdprogramma’s, maar dat zorgt er volgens haar ook voor dat men een verkeerd beeld van haar heeft. "Ik ben niet zo braaf als men denkt. Ik doe veel kindertelevisie, dus wordt er snel gedacht dat ik mij alleen daarmee bezighoud. Ik sta ook hele zomers lang op festivals met mijn rockhandje in de lucht." Om dat beeld te veranderen wil de presentatrice in de toekomst meer programma’s maken voor een volwassen publiek.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68285205&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie