FunX

Dag van het Gebroken Hart: zo kom je uit de friendzone

  1. Newschevron right
  2. Dag van het Gebroken Hart: zo kom je uit de friendzone

Morgen is het Valentijnsdag, de dag dat alle tortelduifjes hun liefje opzoeken en de hele dag niet meer loslaten. Voor de single mensen onder ons ligt 14 februari toch een beetje gevoelig. Het lijkt op die dag wel alsof je de enige persoon op deze aardbol bent die geen relatie heeft. Maar maak je niet druk, vandaag is het jouw dag! Het is namelijk de Dag van het Gebroken Hart.

Friendzone

Deze dag staat in het teken van liefdesverdriet of misschien nog wel erger: de eeuwige friendzone. Iemand die hier als geen ander over kan meepraten is de Rotterdamse Ivan. FunX-dj Youssef a.k.a. Mr. Gunning deelt zijn 'beste' versiertrucs, zodat hij morgen misschien toch nog een gezellige Valentijn kan hebben.

praten

Ivan krijgt vaak de opmerking dat hij zo'n goede vriend is, waar het meisje alles bij kwijt kan. Volgens Youssef moet je juist op dat moment laten zien dat je meer kan dan alleen praten.

''Zeg: ik kan jou ook alles vertellen, want jij bent namelijk een diamant. Ik moet goed en diep graven om jou te kunnen vinden.''

Andere jongens

Zodra het meisje begint te praten over andere jongens, moet je dat volgens Youssef zo snel mogelijk boycotten en op een slinkse wijze jezelf naar voren schuiven.

''Zeg: ik ken die jongen. Hij poetst soms twee weken lang zijn tanden niet. Maar ik ken wel een andere hele aardige jongen die graag praat. It's me!''

Problemen

Ook komen de meisjes altijd naar Ivan toe als er problemen zijn, maar nooit als het goed gaat. Uiteraard weet Youssef ook wel hoe je daar op moet reageren.

''Zeg: ik ben er altijd voor je. Ook voor je problemen. Die zijn er om opgelost te worden. Jij zal, net als jouw problemen, van mij worden.''

Of de tips van matchmaker Youssef zullen helpen is nog maar de vraag, maar niet geschoten is altijd mis. En dat geldt ook voor de pijltjes van Cupido!

Ster advertentie
Ster advertentie