FunX

Nelly en Kelly Rowland op #1 in de Valentijn Top 100

foto: youtube/nellyvevo
  1. Newschevron right
  2. Nelly en Kelly Rowland op #1 in de Valentijn Top 100

Nelly en Kelly Rowland staan na bijna zestien jaar weer op #1 met Dilemma, maar deze keer in de Valentijn Top 100 die je vandaag van 10:00 uur tot 18:00 uur bij FunX hoort. De playlist van de top 100 kun je natuurlijk ook terugvinden op Spotify.

Dilemma meme

Als je Dilemma niet kent, dan heb je de tijdloze meme misschien wel langs zien komen. Kelly Rowland kijkt daarin boos naar haar prehistorische mobieltje, omdat vriendje Nelly niet reageert op haar berichtje. Wie goed kijkt, ziet dat Kelly het bericht in Microsoft Excel heeft getypt. Iedereen weet dat Excel geen message app is, dus die arme Nelly heeft het bericht waarschijnlijk nooit ontvangen.

Peepshow

Gelukkig liep de videoclip van Dilemma wel goed af, net als de Valentijnsdag bij FunX. Na een hele dag genieten van de Valentijn Top 100, brengt dj Duane Franklin je tussen 18:00 en 19:00 uur bij FunX in de stemming voor een zwoele afterparty! Daarna kunnen de kleintjes naar bed, want tussen 19:00 uur en 23:00 uur gebeuren er boom-boom dingen in de PEEP show van Morad & Shay.

Tantra en SM

Je radiofriends4life spreken met ChildsPlay, Lady Bee, Stepherd en sexperts over muziek tijdens de seks, faken en nog veel meer naughty dingen voor in je slaapkamer. FunX-dj Jaimy is het seksspeeltje van de avond en mag onder andere tantra en light SM proberen. Als dat maar goed gaat. Stiekem meekijken? Dat kan via de FunX socials!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie