FunX

Movietime met een vunzige Nicole Kidman

  1. Newschevron right
  2. Movietime met een vunzige Nicole Kidman
Filmkenner Robbert Blokland bespreekt deze week de bizarre film Argo en de racistische thriller The Paperboy. In de laatste film speelt Nicole Kidman een hele vunzige rol.

Argo

Ben Affleck heeft veel slechte films gemaakt, maar als regisseur en scenarist is hij volgens onze filmkenner geniaal. Argo is zijn nieuwe juweeltje. Volgens Robbert is de film een volslagen bizar verhaal, waarbij de CIA als filmploeg landgenoten redt uit Iran. "Heel spannend en waargebeurd."

The Paperboy is van regisseur Lee Daniels, bekend van de film Precious. draait om een racistische moord waarbij een journalist ontdekt dat er iets niet klopt aan het onderzoek. Robbert noemt het een schimmige, rare, vuige en vunzige film met Nicole Kidman, die masturbeert en over mensen heen plast. De film is volgens de filmkenner niet helemaal goed, maar als je houdt van thrillers dan kan je je hart wel ophalen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66616667&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie