FunX

Oscar Kazàn verliefd op oppas

  1. Newschevron right
  2. Oscar Kazàn verliefd op oppas
Oscar Kazàn is tot over zijn oren verliefd op de oppas van zijn neefjes. Dit vertelde hij vanochtend tijdens de FunX ochtendshow Start. De illusionist leerde zijn nieuwe vriendin kennen tijdens shows van Magic Unlimited. “Als wij op het podium stonden, was er natuurlijk een oppas voor me neefjes. (..) Toen ik haar de eerste week zag, vond ik haar gelijk leuk, maar toen had ik nog een vriendin.”

Relatie

Pas geleden verscheen Oscar Kazàn al in het nieuws naar aanleiding van de stukgelopen relatie met zijn toenmalige vriendin, Li-Juan. Nog geen dag nadat hij het telefonisch uitmaakte met zijn Chinese vriendin, sloegen de vonken al over tussen hem en de oppas. Oscar vertelde dat de grootste reden om zijn relatie met Li-Juan te beëindigen, de afstand was.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60148732&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Life is Magic

Oscar Kazàn sprak vanochtend ook uitvoerig over de verschillende evenementen die op komst zijn van Hans Kazàn & Magic Unlimited. De familie Kazàn tourt van 23 september tot en met 28 november 2012 met de nieuwe theatershow 'Life is Magic'. Oscar noemt het een energieke show met humor en romantiek. Daarnaast zal de familie vanaf 26 december gezamenlijk met een kerstshow verschijnen, in hoteltheater Figi in Zeist. Tot slot vertelde Oscar ook dat hij vanaf oktober te zien is in een avonturenprogramma op de televisie.


Ster advertentie
Ster advertentie