FunX

Bokoesam pakt shine op EP: "Yung Bok was mijn idee!"

  1. Newschevron right
  2. Bokoesam pakt shine op EP: "Yung Bok was mijn idee!"

Vrijdag is het zover: de EP van Yung Felix en Bokoesam komt uit! Het duo gaf een exclusieve luistersessie voor hun fans en die ging keihard. Ouassima was daarbij en sprak Bokoesam nog even over Yung Bok.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

schrijverskamp

De samenwerking tussen Yung Felix en Bokoesam was iets vanzelfsprekends. De twee artiesten kennen elkaar al een tijdje, maar spraken elkaar toch vrij weinig. Samen doken ze de studio in en produceerde ze in één dag een stuk of drie tracks. De vibes waren zo goed, dat Felix en Sam besloten om een gezamenlijke EP te maken.

"We gingen daarna op schrijverskamp, waar we een paar pokoes hebben gemaakt en uiteindelijk hebben we er de beste uit gekozen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

speciaalbier

Yung Bok is niet het enige dat Bokoesam en Yung Felix samen hebben gemaakt. Het duo heeft tijdens het proces van de EP ook een gelijknamig biertje gebrouwd. "We hebben samen het design van het label gekozen en ook de smaak." Als bierliefhebber was het voor Sam alleen logisch om er zelf een te maken en daar is hij zeker trots op. "Ik ben best wel een bierliefhebber, dus ik vind het wel nice om m'n eigen biertje te hebben, die bij de tape hoort."

Bekijk het interview hierboven en hou FunX in de gaten voor Yung Bok.

Ster advertentie
Ster advertentie