FunX

CritiX: 'Vrouwen minder mooi tijdens relatie’

  1. Newschevron right
  2. CritiX: 'Vrouwen minder mooi tijdens relatie’
Doen vrouwen minder aan hun uiterlijk als ze in een vaste relatie zijn? Veel FunX-luisteraars denken van wel. Zo zegt Kim: "Ik kan er niet een heel leven lang op en top uitzien. En mannen doen trouwens ook minder aan hun uiterlijk, in de loop van een relatie." Ze reageerde op de CritiX stelling 'Zodra vrouwen een vaste relatie krijgen, doen ze minder moeite voor hun uiterlijk'. 52% procent van de stemmers was het met haar eens.

Facebook reacties

Boutaina: Ik vind juist het tegenovergestelde! Ik doe extra mijn best om er leuk en verzorgd uit te zien voor mijn mannetje.
Kim Sloep: Tja sorry hoor maar ik kan niet een heel leven (samen met mijn partner) er elke dag 100% uitzien... Accepteren dat je er niet altijd even goed uit ziet, hoort ook bij een relatie. Je hebt plus en min dagen. Trouwens.. Ik ken ook veel mannen die in de loop van de relatie in de breedte groeien in plaats van in de hoogte ;)
Jade: Oh echt niet mee eens! Ik heb al 2.5 jaar een relatie en doe nog net zoveel moeite als in het begin. Je wilt toch ook dat je vriend/in er goed uit blijft zien en dat hij je mooi en aantrekkelijk vindt?
Sonja: Klopt, mee eens. Met name als er een kind bij komt dan is het helemaal gedaan met hun looks. Jammer.. Ik ben 48. Heb 4 kinderen en een kleinkind, maar mijn looks behoud ik gewoon en daar ben ik trots op
Fairuz: Dat is de fout die vele dames maken. Ze denken ach, die heb ik toch in de pocket! Maar mannen zijn beesten en kijken zo naar ander prooi. Mijn moeder heeft me gewaarschuwd haha
Titiany: Totaal niet mee eens... Ik zit al bijna 4 jaar in een vaste relatie en zie er elke dag nog tip top uit voor hem!
Maureen: Dit fenomeen gebeurt zowel bij mannen als bij vrouwen en is erg dom van allebei.
Martina: Ik blijf me altijd verzorgen als ik een relatie heb. Ik vind het heel belangrijk om je best te blijven doen en je relatie op diverse manieren interessant te houden!
Dietje: Ik wil er juist beter uitzien dan de EX . Maakt niet uit waar ik ga!!!!!!!
Nennepen: Klinkklare onzin! Een vrouw kan er in joggingpak ook leuk uitzien! Een vrouw hoeft toch niet iedere dag al die maskers op te doen?

CritiX

In de radioshow CritiX legde Q-Bah de stelling voor aan relatiedeskundige Caroline Franssen. Beluister hieronder het interview.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65335663&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Wat vind jij? Doen vrouwen minder aan hun uiterlijk als ze in een vaste relatie zijn?
Ster advertentie
Ster advertentie