Naar homepage
FunX

Denise (28) trouwde met Sjef (65): "Mensen denken dat ik een golddigger ben"

foto: Pownedfoto: Powned
  1. Newschevron right
  2. Denise (28) trouwde met Sjef (65): "Mensen denken dat ik een golddigger ben"

De 28-jarige Denise werd ondanks een leeftijdsverschil van 36 jaar dolverliefd op haar 65-jarige man Sjef. Het spraakmakende koppel is elke dinsdag te zien in het televisieprogramma Verboden Liefde, waarin duidelijk wordt dat niet iedereen even positief reageert op hun relatie. Hoe het is om met die negatieve reacties om te gaan, vertelde Denise vanmorgen in Start met Fernando.

Denise (28): "Ik ben liever 10 jaar samen met mijn grote liefde, dan 50 jaar met mijn tweede keus"

Nooit meer weggegaan

Denise ontmoette Sjef bij het taxibedrijf waar ze allebei werkzaam waren. Denise had hem al wel eens rond zien lopen, maar raakte met hem in gesprek toen ze samen een rookpauze hielden. Er was meteen een klik, maar tijdens een middagje in het park met wat collega's sloeg de vonk pas echt over. "We gingen daarna met zijn tweeën op date en toen ben ik met hem mee naar huis gegaan en eigenlijk nooit meer weggegaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Denise en Sjef hadden al verwacht dat niet iedereen in hun omgeving positief zou reageren op hun relatie: "We hebben de eerste drie/vier maanden van onze relatie het stil gehouden, om te kijken of het geen bevlieging was en het de sores waard zou zijn." Toen na een aantal maanden bleek dat hun liefde voor elkaar echt serieus was, besloten ze het nieuws met de wereld te delen. Zo plaatsten ze eerst wat foto's van hen samen op social media om hun omgeving "aan het idee te laten wennen" en "de schok minder groot te maken".

Ondanks hun strategie, was er toch onbegrip vanuit de omgeving. "Mensen vroegen: 'Moet je dit nu wel doen?'. Of ze vonden het raar of vies". Er waren ook mensen bij die dachten dat Denise het om het geld deed. "Ze dachten dat ik een golddigger was, maar die hadden de optelsom niet gemaakt dat Sjef taxichauffeur is en al met pensioen mag, maar dat nog niet kan en moet blijven werken."

8 jaar oudere schoonzoon

De vader van Denis - die acht jaar jonger is dan Sjef - was ook niet zo blij met zijn nieuwe schoonzoon. "Ik denk dat mijn vader heeft gereageerd zoals iedere vader. Die probeert zijn kind te behoeden voor misstappen in het leven. Mijn vader vond het ook echt niet leuk en dat had hij van tevoren al laten blijken. Toen het zo bleek te zijn, drukte hij mij met mijn neus op de feiten en schopte hij me van mijn roze wolk af."

Denises vader waarschuwde haar voor de nadelen van een relatie met een 36 jaar oudere man. Bijvoorbeeld dat ze Sjef waarschijnlijk eerder gaat kwijtraken dan iemand van haar eigen leeftijd. Hoewel Denise dat een verschrikkelijke gedachte vindt, houdt het haar niet tegen: "Ik ben liever 10 jaar samen met mijn grote liefde, dan 50 jaar met mijn tweede keus."

Verboden Liefde

In het programma Verboden Liefde volgt PowNed bijzondere koppels in aanloop naar een speciaal romantisch moment, zoals samenwonen en een bruiloft. Ze hebben één ding gemeen: de directe omgeving is het niet eens met hun relatie. Hoe overwinnen de stellen de weerstand tegen hun liefde? Verboden Liefde is elke dinsdag te zien om 20:20 uur op NPO 3. Terugkijken kan via NPO Start.

Ster advertentie
Ster advertentie