FunX

Jayh en Fernando nemen afscheid van SuperSongDagkandidaat Gibba

  1. Newschevron right
  2. Jayh en Fernando nemen afscheid van SuperSongDagkandidaat Gibba

Vorige week hoorde je de eerste drie battles tussen de kandidaten van SuperSongDag seizoen vier. Deze zondag stonden de andere deelnemers te trappelen om te laten zien wat zij konden. Naast hoofdjurylid Jayh Jawson schoof onze eigen FunX DJ Fernando aan om zijn oordeel te delen over kwaliteiten van de talenten.

Battles

Riza grabbelde in de ballenbak en daardoor kwamen onderstaande tegenstanders tegen over elkaar te staan. Alle deelnemers kregen één minuut om hun skills te laten zien. De twee afvallers van de eerste twee battles namen het tegen elkaar op in een beslissende ronde. Bekijk hieronder de battles van deze uitzending van SuperSongDag.

Battle 4: Gibba vs. Nivi

Battle 5: Twice vs. Deanne

Battle 6: Gibba vs. Deanne

Uitslag

Ondanks zijn goede schrijfskills besloot de jury dat deze week SuperSongDagkandidaat Gibba de competitie moest verlaten.

Jayh: "Ik geloof echt dat je hits kan maken, maar je moet werken aan je zangkwaliteit. En het is niet hopeloos, ik zong vroeger precies zoals jij."

Volgende week hebben kandidaten Boykii en Smallavelli, Cissy en L.Ciano de opdracht een cover te maken van één van de hits van Jayh.

SuperSongDag hoor je elke zondag van 13:00-15:00 uur op FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie