FunX

Dave Roelvink doet mee aan Expeditie Robinson: ''Na drie dagen lag iedereen KO.''

  1. Newschevron right
  2. Dave Roelvink doet mee aan Expeditie Robinson: ''Na drie dagen lag iedereen KO.''

Dave Roelvink heeft onlangs een nieuwe track uit met Bollebof en pas geleden werd bekend dat hij één van de deelnemers is van 'Expeditie Robinson'. Vanaf morgen is hij ook te zien in de online realifesoap: 'Dave Het Huis Uit'. Fernando sprak in Start over muziek, overleven en eten.

Onbewoond eiland

Samen met onder andere Kraantje Pappie en Dio zal Dave vanaf morgen te zien zijn in 'Expeditie Robinson'. Anderhalve maand met weinig eten op een onbewoond eiland was erg zwaar.

''Iedereen wordt chagrijnig zonder eten. De eerste twee dagen was iedereen nog actief en energiek, maar op dag drie lag iedereen knock out op de grond.''

Het avontuur heeft er wel voor gezorgd dat hij veel meer is gaan waarderen wat hij hier heeft. Maar ook daar komt snel verandering in. Nu hij het huis uit gaat, zal er geen moeder meer zijn die voor hem wast, opruimt en kookt.

Koken

Dat Dave Roelvink veel waarde hecht aan lekker eten, wordt ook duidelijk in zijn nieuwste track 'Koken'.

''Vier keer per week Shabu Shabu, maar schat kan je koken? Je weet je kledingkast altijd te vinden, maar waar staat je oven?''

Dave is niet de enige die er niets van bakt. Bekijk hieronder hoe Fernando en Dave samen aan het stuntelen zijn tijdens hun poging om sushi te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie