FunX

Kraantje maakt track onder invloed van XTC

  1. Newschevron right
  2. Kraantje maakt track onder invloed van XTC
Kraantje Pappie en Spuiten en Slikken- presentatrice Geraldine Kemper zijn op een bijzondere manier de studio ingedoken. Ze besloten om onder invloed van XTC een track op te nemen. Het resultaat hiervan is het nummer 'Achtbaan' dat je hier kan downloaden.

Een groot aantal bekende artiesten hebben tracks onder invloed van drugs opgenomen. Onder meer Bob Marley, Snoop Dogg en Amy Winehouse gingen Kraantje en Kemper voor. Geraldine vond het geweldig om op die manier de studio in te duiken. Het schrijven van de songtekst ging volgens de presentatrice best wel snel. In het begin was het wel lastig omdat ze meer zin kregen om te dansen en andere dingen te doen. "Maar als je je zinnen erop zet, dan kom je echt op rare dingen. Je hebt gewoon hele andere gedachten", aldus Geraldine tijdens Start. De 'making of' kan je aankomende zondag op BNN zien.

Beluister het interview en het nummer 'Achtbaan' hieronder terug!
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F82177424"></iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie