FunX

Hoeveel ben je waard?

  1. Newschevron right
  2. Hoeveel ben je waard?
Hoe ga jij met geld om? Gooi jij veel geld over de balk en heb je daardoor veel schulden? In het nieuwe programma Hoeveel Ben Je Waard? wordt gekeken hoeveel geld mensen waard zijn. Aan de hand van al hun spullen, huis, auto en alle financiële overzichten wordt dit allemaal bepaald. "Als je al je bezittingen bij elkaar optelt en daar de schulden van aftrekt komt daar een eindwaarde uit en dat ben je waard," vertelde Viktor Brand in Start.

Financiële problemen
De presentator gaf enkele specifieke voorbeelden die je gaat zien in het programma. Zo is er een stel die elke maand 700 euro uitgeeft aan sushi. Ze hadden dit niet eens door en zaten daardoor in de financiële problemen.

Goedkoop leven
Er was ook een vrouw die juist ontzettend veel geld wist te besparen. Zo vangt ze douchewater op en dat gebruikt ze weer om haar kleding mee te wassen. Daardoor heeft ze een waterrekening van maar 9 euro per maand. Ze besteedt maar 25 cent per dag aan eten.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/128472638&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie