FunX

Riffi: ''Hoe meer mijn fans vragen, hoe harder ik mijn best ga doen''

  1. Newschevron right
  2. Riffi: ''Hoe meer mijn fans vragen, hoe harder ik mijn best ga doen''

Riffi heeft vannacht de clip van zijn track Afgemaakt uitgebracht. Vanmorgen kwam hij langs in Start om te praten over zijn aankomende EP Ademnoot, zijn broederschap met Ismo en zijn fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Mijn fans pushen mij sowieso. Ze hebben hoge verwachtingen. Hoe meer ze vragen, hoe harder je je best gaat doen.''

Barkie opzij

Riffi werd ontdekt door Ismo en niet veel later werd hij getekend bij zijn label Ismo Music. De band tussen de twee is ontzettend sterk.

''Ismo is de grote broer die ik nooit heb gehad. Ik hou echt van die man. Destijds gaf hij workshops. Ik was echt skeer, dus ik had een barkie bij elkaar gelegd, zodat ik een opname kon maken. Toen had Ismo het gehoord, belde hij me op en mocht ik nog een keer komen.''

Ademnood

Er zijn tijden geweest dat het op financieel vlak niet zo lekker liep voor Riffi. Daar komt ook de titel van zijn EP vandaan: Ademnoot. ''Je moet soms naar adem happen en daarvoor heb je geld nodig.'' Geld speelt ook een rol als graadmeter voor zijn succes.

''Als ik het heb gemaakt, hebben mijn ouders geen stress meer.''

Naar de top

Morgen komt de EP van Riffi uit. Daarop staan samenwerkingen met D-Double, Lijpe en Ismo. En ook daarna kunnen we nog veel van Riffi verwachten.

''Kapotmaken, dat is wat ik ga doen. Ik wil helemaal naar de top proberen te gaan.''

alles Voor zijn moeder

Ouassima bezocht de rapper vorig jaar in het verre Dronten. Zij sprak met hem over zijn drijfveren, zijn roots en zijn band met Ismo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie