FunX

FunX-dj Natasja confronteert haar vriend: waarom sta ik nooit op jouw FB en insta?

  1. Newschevron right
  2. FunX-dj Natasja confronteert haar vriend: waarom sta ik nooit op jouw FB en insta?

Het is verdacht als je niets over je partner post op social media. Als je CritiX presenteert en dit is de stelling van de show, waarom bel je dan niet meteen je eigen vriend daarover? Precies. Natasja vond dat het ideale moment om haar vriend Wesley te confronteren met waarom zij niet op zijn Facebook en Instagram is te vinden. Dus: uitleg graag meneer!

Fake

"Ik hoef niet zo aan de buitenwereld te laten zien dat ik gelukkig ben. Ik heb altijd het gevoel dat mensen die heel veel dingen posten van hun liefde en elkaar, willen laten zien dat ze gelukkig zijn." En dat hoeft volgens Natasja's liefje helemaal niet zo te zijn. Waar hij nog meer van walgt: een gezamelijke Facebookaccount.

Momentpersoon

Toen Natasja twee jaar samen was met Wesley, heeft ze een Instagramfoto gepost, met daaronder 'De man van mijn dromen'. Wesley had er helemaal niks over gezegd op zijn social media. Hij denkt dat hij er gewoon niet zo mee bezig is en vindt dat social media de mooie dingen juist kan ontkrachten. "Heel af en toe wat posten, vind ik prima. Ik ben op dat moment gelukkig met jou, dus waarom zou ik dat gelijk willen laten zien? Dan ben ik eigenlijk al met iets anders bezig, terwijl ik met jou bezig ben."

Maar daarmee had vriendlief de discussie nog niet gewonnen. Natasja: "Als je dan toch zo'n momentpersoon bent, dan kan je fb en insta toch gewoon opheffen?" Een lastige vraag, maar daar had Wes gelukkig wel weer antwoord op: "Je kan toch ook een beetje kijken als je je verveelt."

Eind goed, al goed

Hoewel Wesley bij zijn standpunt blijft, heeft het stelletje wel een deal gesloten voor een beetje bevestiging op Facebook. Hun relatiestatus aanpassen! "Akkoord, maar geen gezamelijke Facebook!"

Ster advertentie
Ster advertentie