FunX

John en Ruben schitteren op het witte doek

  1. Newschevron right
  2. John en Ruben schitteren op het witte doek
FunX hosts John Williams en Ruben Fernhout (Partysquad) schitteren binnenkort als Zuba en Moto Moto op het witte doek. Met hun stemmen welteverstaan. Want de heren spreken de stemmen in van twee nieuwe figuren in de film Madagascar 2.

Vanaf 19 november draait Madagascar in zowel de Engelse als de Nederlandse versie in de bioscoop. Naast John en Ruben spreken ook Hans Somers (Alex), Rogier Komproe (Marty), Laura Vlasblom (Gloria), Fred Butter (Melman) en John Jones (Julian) stemmen in. Andere nieuwe stemmen zijn te horen van Laura Fygi (moeder van Alex), Ivo Niehe (Makunga) en Nelly Frijda (Nana).

In de eerste film ontsnapten de vrienden Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Melman de Giraffe en Gloria het Nijlpaard uit Central Park Zoo in New York en belandden op het eiland Madagascar. In een oud neergestort vliegtuig, dat de pinguins gemaakt zouden hebben, proberen de vier vrienden in Madagascar 2 terug te keren naar huis. Maar natuurlijk gaat dat mis. De vrienden komen terecht in een natuurreservaat in Afrika. Voor het eerst in hun leven zien ze hun soortgenoten, maar nu in het wild! Alex vindt hier zelfs zijn ouders. De vrienden ontdekken al snel de verschillen tussen de jungle en de Afrikaanse vlaktes. Afrika lijkt fantastisch, maar is het leuker dan Central Park?

Check hier alvast de sfeer bij de vrienden

{youtube}lhQ-0HGn8mI{/youtube}


bron: Sentimento
Ster advertentie
Ster advertentie