FunX

Terugblik Slow Jamz Week

  1. Newschevron right
  2. Terugblik Slow Jamz Week
De liefde spatte uit jouw radio tijdens de Slow Jamz Week van 8 t/m 14 februari. FunX stond geheel in het teken van de lekkerste love songs, meer liefdes items en de Slow Jamz Top 100 op jouw radio! Ook Lloyd kwam op bezoek. Bekijk de video waarin hij verteld wat zijn lekkerste Slow Jamz zijn en wie van hem de titel ‘King of R&B en Soul’ krijgt.
VIDEO: Lloyd over Slow Jamz

{youtubejw width="520"}
XG6ZSZxyvtg{/youtubejw}

Slow Jamz Top 100
De bekende lijst met de beste Slow Jamz is weer samengesteld door jou! Door te stemmen op je favoriete artiest bepaalde jij wie er in de Slow Jamz Top 100 kwam. Je maakte gelijk kans op een heerlijk saunapakket voor twee personen.

Zin om nog een keer weg te zwijmelen? Download dan nu de Slow Jamz Top 100 hier gratis! Of luister de lijst hier terug.

FunX Slow Jamz Radio
Luister naar de lekkerste Slow Jamz waar en wanneer je maar wilt. Tune in op FunX Slow Jamz Radio en geniet 24/7 van jouw favoriete muziek. Lekkere tracks van onder andere R. Kelly, Mary J Blige, Usher en Alicia Keys komen voorbij.

Concertkaarten
R. Kelly, Alicia Keys, Ryan Leslie en Ne-Yo..... Een lijst met top Slow Jamz artiesten die binnenkort allemaal een concert geven. Tijdens de Slow Jamz Week maakte jij kans op concertkaarten van je favoriete Slow Jamz artiest door gewoon te genieten van FunX op jouw radio. Om kans te maken op de concertkaarten luisterde je naar onder andere Start, ClassX, Fresh ’n Up, Slow Jamz en Fouradio.

DATA CONCERTEN
Ryan Leslie 17 februari Escape, Amsterdam
Musiq Soulchild 19 februari Paard van Troje, Den Haag
Ne-Yo 19 februari HMH, Amsterdam
R. Kelly 30 maart HMH, Amsterdam
Alicia Keys 8 mei Gelredome Xs, Arnhem

Speciale programmering
Tijdens de Slow Jamz Week genoot je van meer love songs en natuurlijk jouw Slow Jamz Top 100! Ook de shows stonden in het teken van de liefde. In Start werden de meest uiteenlopende onderwerpen besproken en kon je bij Fresh 'n Up inspiratie op doen voor jouw speciale liefdes sms, bekijk het sms-overzicht. Bij Slow Jamz kon je uiteraard terecht voor de mooiste liefdesverhalen en –gedichten. Lees ze hier gerust nog een keertje over.

De week werd afgesloten op Valentijnsdag met de Slow Jamz Top 100. Op 14 februari vanaf 17.00 uur hoorde je de honderd lekkerste Slow Jamz achter elkaar.

Meer Slow Jamz nieuws...

Ster advertentie
Ster advertentie