FunX

"Je moet een dikke huid hebben in de entertainmentwereld"

  1. Newschevron right
  2. "Je moet een dikke huid hebben in de entertainmentwereld"
Afgelopen vrijdag hadden Q-bah en Riza een bijzondere gast uit de States in Weekend Wax. DJ Babey Drew was de officiële DJ van Chris Brown en is bekend van de VH1 realityserie Love & Hip Hop Atlanta. In de show primeurde hij een net afgemixte Trap remix van het nummer All About The Base.

Chris Brown akkefietjes
Iedereen weet inmiddels dat Chris Brown geen lieverdje is. Z'n (ex)-vriendin een paar klappen uitdelen of een fan wegduwen, levert de zanger niet bepaald een beter imago op.

Riza was nieuwsgierig naar de impact van de Chris Brown akkefietjes op de mensen om hem heen, onder wie Babey Drew. "Het is een normale jongen. Maar als je beroemd bent, vergroten de media het zo uit. Het wordt helemaal uit z'n verband gerukt. Je moet een dikke huid hebben om je staande te kunnen houden in de entertainmentindustrie."

CO2
Op dit moment draait Babey Drew voornamelijk in clubs. Maar samen met een aantal Belgische talenten vormt hij de groep CO2. Ze zijn bezig met een nieuwe EP waarop Dancehall, EDM, Trap en Hip Hop met elkaar gecombineerd worden.Ster advertentie
Ster advertentie