FunX

De mannen van Rotterdam Airlines doen exclusieve spitsessie

  1. Newschevron right
  2. De mannen van Rotterdam Airlines doen exclusieve spitsessie

Gate 16 was hét album van Rotterdam Airlines. Een paar hits hiervan zijn: Gass, Now She See Me en Wazig. Deze tracks hadden bij elkaar bijna veertig miljoen views op YouTube. Niet gek dus dat Rotterdam Airlines vier keer genomineerd is voor een FunX Music Award. De mannen Jairzinho, Chip Charlez en BKO waren vanmorgen in Start en deden daar onder andere een exclusieve spitsessie.

Gate 17

Na het succes van Gate 16, kunnen we binnenkort ook het album Gate 17 verwachten. Er komen ongeveer zeventien tracks op te staan. Voelen de mannen de pressure al?

"We krijgen heel veel waardering. Ik merk dat er nu heel veel mensen zijn die respect hebben voor wat we aan het doen zijn."

Family

Naast Jairzinho, Chip Charlez en BKO, horen ook Sevn Alias, Lil Saint, Johnny Sellah, FMG, YFG en Kevin tot Rotterdam Airlines. De mannen zijn al lang vrienden en hebben een bijzondere band met elkaar.

"De familieband zorgt ervoor dat we met z'n alle groeien en stappen maken in life. We stimuleren elkaar om een beter mens te zijn, zowel in het persoonlijke leven als op muzikaal gebied."

Doordraai Donderdag

Omdat het donderdag is speelt Fernando Doordraai Donderdag met de boys van Rotterdam Airlines. Ze mogen aan het rad draaien en aan elk nummer hangt een speciale vraag. Ze geven onder andere antwoord op de vraag wie de grootste player van Rotterdam Airlines is, wie er altijd te laat komt en wie het meest intelligent is.

Shotje

Eindigt het rad op het vraagteken? Dan staat de mannen een lekker shotje te wachten. Het is geen wodka of rum, maar rauwe ei met azijn.

challenge

Fernando en producer Esko zijn op zoek naar nieuw raptalent en hebben daarom een challenge bedacht. Esko heeft een beat online gezet waarop iedereen een verse kan schrijven. De mannen van Rotterdam Airlines doen alvast een spitsessie op de beat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie