FunX Amsterdam

Jairzinho van Rotterdam Airlines: "Er moet meer begrip, tolerantie en respect komen!"

  1. Newschevron right
  2. Jairzinho van Rotterdam Airlines: "Er moet meer begrip, tolerantie en respect komen!"

Jairzinho is nergens bang voor, alleen vindt hij wel dat we iets toleranter kunnen zijn. Dyantha belde vanmiddag met de Rotterdam Airlines-rapper, omdat hij optreedt in de Tolhuistuin tijdens het evenement Made in NL. Het is een initiatief van !METS in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Deze avond draait niet alleen om gezelligheid en dansen, maar vooral om het stemmen en de macht kantelen.

"Als ik roep dat iedereen moet gaan stemmen, maar het zelf niet laat zien, dan is het een beetje hypocriet."

normaal doen

Jairzinho vindt dat alle burgers van Nederland meer respect en begrip voor elkaar moeten tonen. "Er zijn heel veel aanpassingen die gedaan worden in de maatschappij, maar we slaan heel wat stations over, want de basis is er nog niet. We moeten eerst leren om normaal tegen elkaar te doen."

gratis fissa

Made in NL is een gratis fissa. De enige dingen die je mee moet nemen, zijn je stempas en identiteitsbewijs. "Ik heb er zin in!" Dit evenement is de eerste plek waar je kunt stemmen als Amsterdammer. Naast Jairzinho treden ook Bokoesam, THC, Cho, Jonna Fraser en Stepherd en Skinto op.

Nog meer leuks

Naast dat Jairzinho zich verheugt op Made in NL, gaat er binnenkort nog iets anders belangrijks gebeuren. "Op 31 maart komt mijn EP Gouden Plaat uit."

Ster advertentie
Ster advertentie