FunX

Handige tips van presentatiecoach

  1. Newschevron right
  2. Handige tips van presentatiecoach
FunX-dj Q-Bah nam vanochtend Start het stokje over van Fernando en werd gelijk onder de loep genomen door presentatiecoach Arold Langeveld. Hij helpt bekende Nederlanders, maar ook zakelijk en politiek Nederland een handje met presenteren. Degene die hij het liefste nog zou helpen is Willem-Alexander, zodat onze nieuwe koning wat meer ontspannen reageert.

Presentatie tips

Volgens Arold Langeveld kan iedereen presentator worden. Wil jij de sterren van de hemel presenteren of gewoon door die gevreesde presentatie heen komen? Luister dan hier de tips terug van Arold!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99654027"></iframe>
{/source}

Q-bah's tv-kop

Als een presentatiecoach in je studio zit, dan moet je die kans benutten. Zo kwam het dat Q-Bah uitgebreid geanalyseerd werd door Arold. Q was zenuwachtig voor het commentaar, maar dat bleek nergens voor nodig. Arold was meer dan positief en gaf hem zelfs een toekomstplan mee. “Volgens mij blijf jij heel dicht bij jezelf en doe je normaal, maar mijn tip is: je moet naast radio ook televisie gaan doen, want jij hebt een veel te goede kop om je luisteraars en je publiek te onthouden,” aldus de presentatiecoach.
Ster advertentie
Ster advertentie