FunX

Zangeres Nicole Bus: “God heeft mij gered”

  1. Newschevron right
  2. Zangeres Nicole Bus: “God heeft mij gered”
Singer-songwriter Nicole Bus droomt groot, werkt hard en denkt slim. Zingen is namelijk niet haar enige passie. Vanochtend kwam ze langs in Start om te vertellen over haar boek Dream Big, Work Hard, Think Smart.

De nieuwe Oprah?
In het boek, dat vandaag is uitgebracht, geeft ze mensen advies in de breedste zin van het woord. De zangeres heeft zware tijden gekend in haar jeugd en moest zelf voor structuur zorgen. “Iedereen gaat door dingen heen, maar laat mij nou mijn verhaal vertellen om dat als een soort tool te gebruiken voor anderen.”



Nicole in Amerika
Het gaat goed met Nicole. De singer-songwriter, die bekend is van onder andere X Factor, is net terug uit Atlanta. Daar heeft ze muziek opgenomen met de Amerikaanse producer Needlz. Hij werkt vaker met Bruno Mars en Trey Songz. “Er zijn zulke vette tracks uit voortgekomen. Ik vind het echt jammer dat ik ze nog niet mag laten horen!” Volgend jaar worden de nummers uitgebracht.



Meer Nicole
“Ik ga gewoon verder met schrijven. Er gaat nog heel veel meer komen.” Nicole is ook bezig met een nieuw album. Maar daar moeten we nog even op wachten tot volgend jaar zomer. Om ons lekker warm te houden, zong ze live nog een nummertje in Start.



Ster advertentie
Ster advertentie