FunX

Tjindjara draait nergens haar hand voor om: van musicals en soundtracks tot eigen tracks

  1. Newschevron right
  2. Tjindjara draait nergens haar hand voor om: van musicals en soundtracks tot eigen tracks

Tjindjara Metschendorp is enorm druk op muzikaal vlak. Ze is namelijk de understudy van Rachel Marron, de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Dit betekent dat zij de rol op zich moet nemen als hoofdrolspeler Romy Monteiro ziek is of een andere klus heeft.

Whitney

In de oorspronkelijke film was deze rol weggelegd voor Whitney Houston. Dat dit niet de minste zangeres is, beseft ook Tjindjara.

''Het is best wel pittig. Je moet je goed inzingen en altijd blijven oefenen. Het is altijd wel een uitdaging.''

F1rstman

Tjindjara's muzikale interesse reikt veel verder dan alleen musicals. Ze heeft net een nieuwe single met F1rstman uitgebracht: Angel on the Streets. De clipopnames vonden plaats in Barcelona, maar er ging wat mis met de vlucht van Tjindjara. De twee artiesten hebben daarom alles apart moeten opnemen. Nog steeds hebben ze elkaar niet ontmoet.

''De track is een maand uit en ik heb F1rstman nog nooit gezien. Ik heb hem dus maar een berichtje op Instagram gestuurd dat ik het tof vind wat hij op de single heeft gedaan.''

Uit eten

Q-Bah belde F1rstman gelijk even op, want hoe vindt hij het dat ze elkaar nog nooit hebben gezien?

''Het is een megadikke track van Tjindara met haar prachtige looks en prachtige stem. Ik heb de eer gehad om haar te assisteren. Door haar gecancelde vlucht zijn we elkaar helaas misgelopen. Misschien moet ik haar maar eens mee uit eten vragen...''

Maria

F1rstman belooft ook zelf snel weer nieuwe muziek uit te brengen. Hij heeft pas nog zijn solotrack Eén Ding gedropt, maar laat aan Q-Bah weten dat er snel een opvolger komt. Hij geeft alvast een kort voorproefje van zijn volgende nummer Maria. Check de snippet hierboven!

Voor elkaar gemaakt

Naast Angel on the Street heeft Tjindjara nog een andere een nieuwe single uitgebracht, namelijk de titelsong van de Nederlandse film Voor Elkaar Gemaakt. De track heet Sitting in the Sun, die werd geproduceerd door Lulleaux, die ze ironisch genoeg ook nog nooit heeft ontmoet.

''Dinsdag is de première en dan moeten we samen optreden, dus hem ga ik sowieso ontmoeten.''

Ster advertentie
Ster advertentie