FunX

Shannons haar werd uit het niets afgeknipt door een onbekende man

  1. Newschevron right
  2. Shannons haar werd uit het niets afgeknipt door een onbekende man

Shannon was lekker aan het feesten in Eindhoven toen haar avond plotseling bruut werd verstoord. Haar mooie, lange, blonde haar werd uit het niets dertig centimeter korter geknipt door een onbekende man. Hoe kon dit gebeuren?! Patrick belde met Shannon om het hele verhaal te horen.

"Ik hoorde een schaar en ik schrok..."

knip!

Het gebeurde toen Shannon onderweg was naar een café. Ze voelde dat haar pluk haar een beetje omhoog getild werd en hoorde het geluid van een schaar. "Maar ik besefte niet meteen dat er iemand mijn haar aan het knippen was." En dus keek Shannon op het moment zelf niet om.

"Ik heb de man heel kort gezien, maar ik ben het allang weer vergeten door mijn schrikreactie."

Besefmoment

Een paar seconden later voelde ze dat er iets niet klopte: "Toen ben ik aan de kant gaan staan en vroeg ik aan mijn vriendin of ze even naar mijn haren wilde kijken." En toen besefte ze dat er een heel deel van haar haar eraf was geknipt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boodschap

De kapper heeft nog geprobeerd om Shannons haar te redden, maar er moest toch een behoorlijk stuk af om het weer op één lengte te krijgen. Helaas zal het nog wel even duren voor haar haar weer helemaal is aangegroeid. Als troost bood Patrick haar de kans om even helemaal los te gaan on air:

"Als jij die jongen bent die het bij meerdere vrouwen heeft gedaan, waarom ga je dan niet een keer jouw straf uitzitten? Je bent gewoon een enorme klootzak. Ik heb niet veel te zeggen, je verdient gewoon een klap. En ik hoop dat er niet meer slachtoffers gaan vallen, want dat vind ik het allerergste."

Ster advertentie
Ster advertentie