FunX

Feis wil clip voor volgende single 'Loslaten' schieten

  1. Newschevron right
  2. Feis wil clip voor volgende single 'Loslaten' schieten
Feis verklapte vanmorgen in Start dat de track Loslaten de opvolger van zijn debuutsingle Superman wordt. Voor dit emotionele nummer over een waargebeurd liefdesverhaal wil de Rotterdammer een clip schieten. Beluister een snippet van de track vanaf 32:05 minuten!

Releaseparty
Het langverwachte debuutalbum van Feis is eindelijk uit en dit werd gisteravond flink gevierd met een releaseparty. "Ik probeer nog steeds te beseffen hoe tof die shit was, het was belachelijk tof," vertelde de rapper. "Het is niet te omschrijven; die liefde die ik kreeg, die energie die ik kreeg." Hij was zelfs zo enthousiast dat hij 's nachts maar niet in slaap kon vallen.Visie
De 28-jarige Feis wist op z'n 16e, toen hij net begon met rappen, dat hij zijn eerste album Hard van Buiten, Gebroken van Binnen wilde noemen. Winne en hij wisten 10 jaar geleden al hoe alles eruit moest komen te zien. "De visie die we toen hadden is nu gewoon werkelijk geworden," zei Winne.

Familie
Winne maakte in Start duidelijk dat ze niet alleen een muzikale klik hebben. Hij ziet Feis als familie, een kleinere broer waar hij altijd voor klaarstaat. "Familie helpt elkaar. Als er iets met m'n biologische broertjes aan de hand is of als ze iets nodig hebben, dan help ik ze als een grote broer. Feis is geen biologische broer maar ik help hem precies zoals ik m'n biologische broertjes help", vertelde Winne.
Ster advertentie
Ster advertentie