FunX

Brett: "Veel te danken aan Brahim Fouradi"

  1. Newschevron right
  2. Brett: "Veel te danken aan Brahim Fouradi"
Brett vertelde vanochtend in Start dat hij 'superblij' is met zijn debuutsingle Het Leven Is Een Melodie. De XTip is namelijk ook de titelsong van de kerstfilm 'De Groeten van Mike!'. De jonge zanger zegt dat het altijd al zijn droom is geweest om dit te mogen doen.

Brahim Fouradi

Brett zegt dat hij het allemaal te danken heeft aan Brahim Fouradi. "Hij heeft contact opgenomen met Talpa en een paar maanden geleden verraste hij mij met een telefoontje. Daar vertelde Brahim dat hij een titelsong had geschreven voor een film en dat ik het mag zingen. Ik was superblij toen ik het hoorde!"

Lil Kleine

De debuutsingle van Brett is een samenwerking met de Amsterdamse Lil Kleine, maar hij kende de rapper daarvoor nog niet: "Lil Kleine is een fantastische rapper, dus ik ben wel erg blij dat ik hem heb leren kennen!"

Bewust gewacht

Brett is pas 13 jaar oud en dat betekent dat hij maar een aantal mediaoptredens per jaar mag doen. Gelukkig heeft hij daar dit jaar geen last van. "Ik heb bewust gewacht met optredens totdat er een single was. Volgend jaar weet ik nog niet, dat zie ik wel."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68268275&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Brett ft. Lil Kleine - Het Leven Is Een Melodie

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/AsPnwprVko4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie