FunX

Geen auditie voor Appa door arrestatie

  1. Newschevron right
  2. Geen auditie voor Appa door arrestatie
Appa schoof vanmorgen samen met Nasrdin Dchar en Winne aan in Start. Hij is deze week samen met de acteur de diXte met de soundtrack van de film Wolf, 'Onbegrepen'. De rapper vertelde dat hij eigenlijk ook een auditie zou doen voor de film maar dat er iets misging. "Ik zou dus auditie doen voor één van die rollen. Ik had op een donderdag een auditie en op woensdag werd ik opgepakt. Toen ik vrijkwam zeiden ze: we hebben ook wel een bijrolletje voor je als figurant," vertelde Appa. De muzikant moest op auditie komen voor de rol van één van de vrienden van Majid (Marwan Kenzari).

Nasdrin heeft ook zijn best gedaan om een rol te bemachtigen in de film. "Ik vond gewoon dat ik ook in die film hoorde. Dus heb ik heel veel met Jim gesproken en sms'jes verstuurd met: come on man, fix iets! Al moet ik edelfigureren, fack it ik wil in die film," zei de acteur. Dchar speelde de rol van de terminaal zieke broer (Hamza) van Majid (Marwan Kenzari) en is daar 12 à 13 kilo voor afgevallen. Het leek Winne ook wel leuk om een keer te acteren in een film, maar dan zou hij daar wel eerst goede voorbereidingen voor willen treffen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F113329821"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/Ooq1nZXk9Ck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/82cJQOfAA1I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie