FunX

Amsterdam Dance Event bij FunX

  1. Newschevron right
  2. Amsterdam Dance Event bij FunX
Het Amsterdam Dance Event is in volle gang en natuurlijk brengt FunX het ADE ook naar je radio! De FunX studio in Amsterdam wordt dit weekend omgetoverd tot een werkelijke dance studio. De beste dj's komen langs voor interviews en draaien live achter de FunX draaitafels.

Vrijdag

Op vrijdag vanaf 19.00 uur barst het feest los in Weekend WaX met optredens van onder andere Lady Bee, The Flexican, Junior Rogers, DJ Abstract, FS Green en The Partysquad.

Vanaf 23.00 uur knalt DJ Fai Oz alle grote club tracks de dansvloer op in The Mix. En om 03.00 uur staat Jaimy’s Huisje wagenwijd open voor de afterparty.Hij verwelkomt dan artiesten en gast deejays. DJ Anovic zorgt voor de juiste sfeer tot vroeg in de ochtend.

Zaterdag

Zaterdagavond kan je vanaf 19.00 uur helemaal los op de live sets van onder andere Nicky Romero, Gregor Salto, Quintino, Chuckie, Leroy Styles, Shermanology, en Sunnery James & Ryan Marciano.

Terwijl iedereen zich opmaakt voor de bekendmaking van de nr.1 DJ van de wereld, (is het Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell of…?) gaat vanaf 23:00 uur DJ Fai-Oz weer knallen in The Mix.

Vanaf 03:00 uur sluiten we het ADE af met de officiële FunX afterparty in Jaimy’s Huisje. Daarin uiteraard de winnaar van de DJ Top 100 2013 en het laatste nieuws vanaf het Amsterdam Dance Event.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event is het grootste Europese dance spektakel waar meer dan 3000 professionals bij elkaar komen. 800 DJ’s en artiesten treden op in de 75 beste clubs van Amsterdam en zo’n 200.000 Dance fans genieten deze week van het Amsterdam Dance Event.


Ster advertentie
Ster advertentie