FunX

FunX presents Ryan Leslie in de Paradiso

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Ryan Leslie in de Paradiso
Ryan Leslie, de Amerikaanse hiphop/R&B-sensatie, hitproducer, rapper en multi-instrumentalist, komt op donderdag 30 oktober naar de Amsterdamse poptempel Paradiso!

Ryan Leslie lanceerde in 2005 zangeres Cassie met 'Me & U' en maakte daarna naam als dé hitmaker in de R&B wereld door hits te produceren en schrijven voor Beyoncé, Jay Z en Britney Spears. Zijn eigen repertoire liegt er ook niet om. Door het succes van zijn debuutalbum met daarop de hits Addiction en Diamond Girl lanceerde hij al snel een tweede R&B plaat die een Grammy-nominatie ontving. Daarna volgde 'Les Is More' in 2012 en vorig jaar kwam 'Black Mozart' uit.

Nieuw album

Momenteel werkt Ryan Leslie aan een album met zijn fans. Hij vertelde op FunX dat iedereen met een mooie stem, ideeën, of muziek bij hem mag aankloppen. Dat is niet het enige dat hij voor zijn fans doet. Ryan wil ook iedereen die zijn album koopt lid maken van zijn Renegade club: "Hier heb ik altijd al van gedroomd. Zo kan ik mijn fans bij een meet & greet herkennen en zelfs zien hoe ze zich de dagen ervoor voelden omdat ik ze kan volgen op Instagram en Twitter. Daarom bestaat deze club."Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert dat Ryan Leslie op 30 oktober in de Paradiso zal geven, start vrijdag 13 juni om 10.00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.

Ster advertentie
Ster advertentie