FunX

Voorspelling Humberto Tan

  1. Newschevron right
  2. Voorspelling Humberto Tan
RTL presentator Humberto Tan bespreekt elke vrijdag de hoogte- en dieptepunten van de wedstrijden in de ochtendshow Start. Ook blikt hij met jou vooruit op de wedstrijden van de komende week. Denkt Humberto dat Nederland wereldkampioen gaat worden? Je hoort het in Start vanaf 7.00 uur op jouw radio.


Voetbalcorrespondent Humberto Tan
Humberto Tan, bekend van voetbal televisieprogramma’s en RTL Boulevard heeft ook radio in zijn bloed. Zo is hij regelmatig te horen als vervangend presentator van de ochtendshow bij Radio 538. Dit jaar is hij voetbalcorrespondent op FunX. Elke vrijdagochtend bespreekt Tan de wedstrijden die gespeeld worden tijdens het WK. Beluister hier zijn vooruitblikken op de wedstrijden!

Wie gaat er winnen volgens Humerto tijdens de finale? Nederland of Spanje?

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/humbertotan1.wma{/wmaremote}

Gaat Nederland volgens Humberto Tan winnen van Brazilië?
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/humbertoo.wma{/wmaremote}

Humberto Tan zijn eerste vooruitblik
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/humbertotan_wk_01.mp3{/audio}

FunX besteedt veel aandacht aan het WK Voetbal in Zuid-Afrika.

Victor Posthuma correspondent in Zuid-Afrika
Victor Posthuma is een bekende verslaggever in de mediawereld. Hij werkt(e) onder andere voor NCRV, NOS Radionieuws en RTL Nieuws. Komende maand doet Posthuma op FunX verslag vanuit Zuid-Afrika. Hij gaat op cultureel onderzoek uit in het gastland en neemt maatschappelijke problemen onder de loep. Volgende week bezoekt hij ‘Rape Crisis Cape Town’ waar slachtoffers van verkrachting en seksueel geweld hulp geboden wordt. Ook luchtigere onderwerpen komen aan bod zoals Nederlanders met heimwee die op de markt terecht kunnen voor kroketten, hagelslag en pindakaas.

Luisteraars stemmen Shakira tot WK hit 2010
Vlak voor het WK is nog steeds niet bepaalt wat dé WK hit van 2010 is. De FunX luisteraars zijn het erover eens: Shakira’s ‘Waka Waka’ bereikt morgen de eerste nummer 1 positie in Nederland in de XChart. Het nummer werd opgenomen met de Zuid-Afrikaanse band Freshlyground.

Meer oranjenieuws op FunX
FunX verslaggever Delano verslaat het WK in Nederland en kijkt de wedstrijden bij de luisteraars thuis waar hij live verslag doet vanaf de bank. Met de FunX luisteraars bespreekt hij de voorspellingen die zij online gedaan hebben in de WK Poule van de radiozender. Onder andere profvoetballers Ryan Babel, Michel Vorm, Gregory van der Wiel en Leroy Fer en artiesten Winne en Quintino roepen luisteraars op om deel te nemen aan de FunX WK poule.

Check het laatste voetbalnieuws op www.funx.nl/wk
Ster advertentie
Ster advertentie