FunX

Angelique Houtveen neemt ClassX over vanaf 23 november

  1. Newschevron right
  2. Angelique Houtveen neemt ClassX over vanaf 23 november

Angelique Houtveen gaat vanaf maandag 23 november ClassX presenteren bij FunX. Ze volgt Maarten op als host van de show. Angelique hoor je binnenkort op werkdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur in een muzikale trip down memory lane, gecombineerd met de classics van de toekomst.

Verrassing!

“Ik wil de FunX-luisteraars elke dag laten genieten van de ClassX waar ik mee opgroeide. Het wordt een mooie mix van Usher tot 2Pac en Destiny’s Child tot Wayne Wonder, gemixt met hits van nu en de input van de luisteraar met de ClassX Request. Ik weet al welke track ik als eerste ga draaien, maar dat is voor de luisteraar nog een verrassing”, aldus de kersverse FunX-dj Angelique Houtveen. Op NPO Radio 6 vertelde ze haar soulmates over de nieuwe weg die ze inslaat: "Ik kreeg verschillende aanbiedingen, maar er was één radiozender dat mij zo'n tof aanbod heeft gedaan, dat ik dat met het oog op de toekomst niet kon afslaan en ook graag wil doen."

"Zeer getalenteerd"

Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX en NPO Radio 6 is blij met de overgang van Angelique van Radio 6 naar de jongerenzender: “Angelique is een zeer getalenteerde dj met grote liefde voor muziek en geknipt voor het programma ClassX. Ik kijk enorm uit naar haar start op FunX.”

Marconi Award

De 29-jarige Angelique Houtveen presenteert nu nog het programma Powered by Angelique (VARA) op de soul en jazz-zender NPO Radio 6, elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur. In 2013 won ze de Marconi Award voor Aanstormend Talent op het RadioGala van het Jaar.

Foto credits: NPO + HP van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie