FunX

Movietime: "Escape Plan sublieme film"

  1. Newschevron right
  2. Movietime: "Escape Plan sublieme film"
Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stalone zijn samen te zien in de nieuwste bioscoopfilm Escape Plan. Het is voor het eerst in 40 jaar tijd dat beide actiehelden samen een hoofdrol hebben in een film. Het is ook voor het eerst dat Schwarzenegger een beetje Duits spreekt in een film. Dat gaat de acteur met roots uit Oostenrijk natuurlijk makkelijk af. "Ik werd er zo blij van. Het is een totale onzin film maar hij is subliem gemaakt," vertelde Robbert Blokland in Start over de film.

A Long Story
A Long Story is volgens Robbert een hele mooie Nederlandse film. "Het is heel anders dan Escape Plan maar ook ontzettend de moeite waard en er zullen veel minder mensen heengaan. Maar als je er wel heengaat dan blijft het je bij en dan denk je: wow ik heb iets heel moois gezien wat de moeite van het zien waard was," aldus de filmkenner. Verder had blokland het ook over de film van de tv-serie Feuten: Het Feestje. Beluister hieronder wat hij over de 'studentenfilm' te vertellen had.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/115728860"></iframe>
{/source}

Escape Plan
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/CI4EjV_x_PQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

A Long Story
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/ioXVfx4CmoM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Feuten: Het Feestje
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/BFQuixOcBbA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie