FunX

Bizzey: "Girl Girl is eerder gemaakt dan Op Me Monnie"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bizzey: "Girl Girl is eerder gemaakt dan Op Me Monnie"

Vorige week dropte Bizzey zijn eerste soloalbum November. Het album gaat al best lekker en de MC lijkt ook tevreden te zijn. Gisteravond schoof hij aan bij Morad & Shay om te praten over de naam van het album en de beruchte track Girl Girl.

november

Op November staan zestien lekkere tracks met onder andere Josylvio, Chivv en Mula B. Het album is vernoemd naar Bizzeys zoontje November, dus het betekent veel voor hem: "M'n zoon is m'n motivatie, m'n bron van energie en m'n passie." Ook legt hij uit waarom hij voor die naam koos voor zijn zoon:

"Als hij zich later gaat voorstellen aan een meisje, denkt ze: "Oh my god, hij heet ook November!" Ik heb hem gewoon een handje geholpen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GIRl GIRL EN OP ME MONNIE

Op November staat er ook een track die verdacht veel op Op Me Monnie van Famke Louise lijkt: Girl Girl. De track van Famke Louise is natuurlijk geschreven door Bizzey, maar de twee tracks lijken toch wel erg op elkaar. En wat blijkt: Girl, Girl is eerder gemaakt en volgens Bizzey heeft hij dat expres gedaan:

"Het is een totaal andere tune. Er zijn meer dingen die mensen al snel aan 'Op Me Monnie' doen denken. Het is niet alleen het geluid, maar ook in de clip zijn er een paar dingen hetzelfde gedaan. Ik vind het leuk om mensen te focken en dat heb ik hier ook gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie