FunX

Terugblik Arabweek

  1. Newschevron right
  2. Terugblik Arabweek
Tussen 20 september t/m 27 september was het Arabweek @ FunX. De hele week hoorde je extra muziek uit de Arabische wereld en alle ins & outs over de Arab artiesten, een speciale ArabMiX en een Arab Top 100.

Heb je dit allemaal gemist? Geen nood. Check hier het overzicht.Arab Top 100

De weken voor de Arabweek heb je kunnen stemmen op jouw Arab Top 100! Een lijst met de beste arab tracks samengesteld door jouw! Check 'm hier online inclusief de videoclips.

Door te stemmen maakte je kan op een cd-pakket met de nieuwste originele albums van Amr Diab, Tamer Hosny en Sherine en vrijkaarten voor LaZiz in Paradiso op 3 oktober.

ArabMiX

Natuurlijk heb je weer kunnen genieten van de ArabMiX door dj Idriss. Een uur lang geniet je van de vetste beats en Arabische tunes. Heb je hem gemist op FunX? Check ' m hier online.

FunX Arab Radio

Bij FunX luister je naar de lekkerste Arab muziek waar en wanneer je maar wilt. Tune in op FunX Arab Radio en geniet van jouw favoriete muziek. Luister 24/7 naar lekkere tracks van artiesten als Amr Diab, Nancy Ajram en Tamer Hosny.

Speciale programmering

Zondag 27 september stond jouw radio geheel in het teken van lekkere Arabische tunes uit jouw Arab Top 100 en de ArabMiX door dj Idriss. Vanaf 19.00 uur luisterde je naar muziek van onder andere Hossam Habib, Sherine en Nancy Ajram.

27 september op FunX Radio
Zondag 19.00 - 22.00 Arab Top 100
Zondag 22.00 - 23.00 ArabMiX

Gemist? Zondag 4 oktober kreeg je een herkansing op FunX Arab Radio. Vanaf 10.00 uur luisterde je non-stop naar de Arab Top 100 op FunX Arab Radio. Daarna genoot je vanaf 17.00 uur een uur lang van vette beats en Arabische tunes tijdens de ArabMiX.

4 oktober op FunX Arab Radio
Zondag 10.00 - 17.00 Arab Top 100
Zondag 17.00 - 18.00 ArabMiX

Alle ins & outs over Arab

Wil je op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met Arabische muziek? Check dan Arabsounds.nl. De website met de nieuwste muziek video's, alle ins & outs over de Arab artiesten, de maandelijkse Arab Top 40 en meer.

Meer Arab nieuws...
Nieuwe single Appa & Douzi: Ana Maghrabi

{youtubejw}9Ea82simdC4{/youtubejw}

Terugblik themaweken

Het afgelopen jaar heb je bij FunX kunnen genieten van verschillende themaweken, waaronder de Arabweek. Eerder dit jaar hebben de muziekstijlen Latin, HipHop, Reggae en Slow Jamz in de spotlights gestaan. Het jaar 2009 zijn we ingeluid met de lancering van FunX Dance door Don Diablo en sinds kort kan je ook genieten van de lekkerste Fusion. Van al deze muziekstijlen is er een speciale muziekstream waar je 24/7 geniet van je favoriete muziek. Om je geheugen op te frissen vind je hieronder de themaweken in 2009 op een rij:

Overzicht themaweken
Arabweek - Arabische muziek
Latinweek - Latin & Caribbean muziek
Week van de Vrijheid - Hiphop
Reggae, FunX takes you there - Reggae
FunX is Liefde - Slow Jamz
Lancering FunX Dance - Dance


Arabweek wordt mede mogelijk gemaakt door

Ster advertentie
Ster advertentie