FunX

Touzani werkt aan serie rondom WK voetbal 2018 met o.a. Ziyech

  1. Newschevron right
  2. Touzani werkt aan serie rondom WK voetbal 2018 met o.a. Ziyech

Een panna wil je niet krijgen van deze man: Soufiane Touzani. Niet alleen op de pleintjes en velden is hij een echte G, maar ook op televisie. De pannakoning schoof vanmorgen aan bij Giorgio in Start en vertelde onder andere dat hij bezig is met een serie rondom het WK Voetbal 2018 in Moskou.

Hoewel Nederland zich niet heeft gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen voetbal dit jaar, zijn er een aantal spelers uit de eredivisie die toch wel meedoen. Bijvoorbeeld de Marokkaans-Nederlandse Ziyech. Hij komt namelijk uit voor Marokko. En daar is Touzani dus mee bezig in de vorm van een toffe televisieserie waar je nog niet teveel over mag weten.

"Tijdens het WK zelf moet je de spelers gewoon met rust laten."

Cristiano Ronaldo

Naast Touzani's primeurtje over een nieuwe televisieserie, had hij het ook over zijn ontmoeting met de enige echte Cristiano Ronaldo. "Ik vind Messi nog steeds echt buitenaards. Je kan hem ook niet nadoen. Maar met wat ik ga zeggen, worden veel mensen waarschijnlijk boos: Cristiano Ronaldo is meer dan een voetballer, zijn impact is heel groot." En dat terwijl Touzani heel lang anti-Ronaldo is geweest.

"Ik ben een soort van bekeerd tot het Ronaldoïsme. Mensen denken dat hij arrogant is, maar dat is helemaal niet zo."

Touzani was zwaar zenuwachtig voor zijn ontmoeting met de Portugese voetballer en vertelde in de show hoe dat precies ging.

karaokespel

Natuurlijk deed Touzani ook nog even zijn best tijdens het karaokespel!

Ster advertentie
Ster advertentie