Naar homepage
FunX

Beyoncé Day op FunX

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé Day op FunX
Beyoncé viert donderdag 4 september haar verjaardag met 33 kaarsjes op de taart. FunX maakt gebruik van de B-Day en zet de populaire zangeres op haar geboortedag in de spotlights.

Hoogtepunten

Van 07.00 tot 19.00 uur komen alle muzikale hoogtepunten van Mrs. Carter voorbij. De FunX dj’s staan stil bij gebeurtenissen uit haar zakelijk – en privéleven, vanaf haar vroege jaren tot nu: het moment waarop ze ’s werelds grootste zangeres is.

Jeugdjaren

Start trapt de B-Day om 07.00 uur af met de jeugdjaren van de kleine Beyoncé Giselle Knowles en haar doorbraak met de R&B groep Destiny’s Child. Dat betekent volop genieten van Destiny’s Child classics als No No No, Say My Name, Jumpin’ Jumpin’, Independent Women en Survivor.Powerwoman

De rest van de dag hoor je op je favoriete radiozender het verhaal hoe Beyoncé uitgroeide tot de absolute powerwoman die ze vandaag de dag is, met een mix van ballads als Halo, If I Were A Boy en Listen en wereldtracks als Run The World, Single Ladies en Crazy In Love. Op FunX.nl vind je die dag haar levensverhaal in woord en beeld terug.

Ster advertentie
Ster advertentie