FunX

'Dom Pérignon' pakt de FunX Music Award voor Best Collabo

  1. Newschevron right
  2. 'Dom Pérignon' pakt de FunX Music Award voor Best Collabo

Qlas & Blacka, Henkie T, Murda en Jonna Fraser blijken een gouden combinatie te zijn. Hun gezamenlijke track Dom Pérignon is onder de FunX-luisteraars de populairste samenwerking van afgelopen jaar en wint daarom de FunX Music Award voor Best Collabo. Tijdens de FMA Avondshow nam Qlas de prijs in ontvangst. "Dit is gek man! Shoutout naar iedereen die op die pokoe staat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nummer één

De twee jonge Rotterdamse rappers wisten zichzelf afgelopen jaar als grote naam te vestigen binnen de drillscene, wat tot meerdere succesvolle samenwerkingen heeft geleid. Een paar van die tracks, waaronder Dom Pérignon, zijn terug te vinden op Project 24. Met dat debuutalbum kwamen Qlas & Blacka begin dit jaar op nummer één binnen in de albumcharts.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FMA's

Tijdens de FMA Avondshow worden er deze week al verschillende awards uitgereikt. De andere winnaars worden tijdens de liveshow op 16 september bekendgemaakt. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male. De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App.

Ster advertentie
Ster advertentie