FunX

Giovanca denkt aan 'unplugged' album

  1. Newschevron right
  2. Giovanca denkt aan 'unplugged' album
Giovanca was vanmorgen in Amsterdam waar ze aanschoof in Start. De zangeres heeft het op dit moment ontzettend druk met haar theatertour. Maar dat betekent niet dat ze geen tijd heeft om zich met muziek bezig te houden. Sterker nog, de zangeres is op dit ideeën aan het opdoen voor een 'unplugged' album."Ik ga gewoon basic, back to almost nothing", vertelde Giovanca. "Er komt dus bijna een unplugged, tussen haakjes akoestisch album van jou, antwoordde Fernando. Ja, je bent de eerste aan wie ik dat vertel trouwens", lachte de zangeres.

"Ik vind percussie al heel nice (in plaats van piano). Dat je echt percussie hoort en daar overheen zingt," voegde ze er nog aan toe. Giovanca wilde nog niet vertellen met wie ze wil samenwerken op het album. Ze verklapte wel dat er artiesten uit het buitenland op haar verlanglijstje staan.

Bibbertje
Giovanca had vroeger de bijnaam Bibbertje gekregen van haar vader. Waarom ze zo door hem werd genoemd kan je hieronder horen!

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/139193382%3Fsecret_token%3Ds-ht8Lo&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Giovanca heeft ook live het nummer 'The River Flows In You' voorgedragen tijdens Start. Luister dit hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/139193403%3Fsecret_token%3Ds-frOkp&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie