FunX

Boef over winst FMA: "Ik vind dat ik er dit jaar bovenuit stak"

  1. Newschevron right
  2. Boef over winst FMA: "Ik vind dat ik er dit jaar bovenuit stak"

De grote winnaar van de FunX Music Awards was Boef. Hij ging met vier awards naar huis. Waaronder de prestigieuze award van Artist of the Year. Met die laatste was hij nog wel het meest blij. Maar hoe voelt de overwinning the day after?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nuchtere man

"Ik ben heel snel die nuchtere man". Boef is alweer onderweg naar een volgende afspraak in Belgiƫ, maar dat neemt niet weg dat hij nog steeds blij is met zijn prijzen.

"Ik besef dat ik heb gewonnen en ik ben supertrots."

Terecht gewonnen

Gisteren belde Fernando met een waarzegster. Zij voorspelde al dat Boef zou winnen. Maar voor die voorspelling was volgens Boef helemaal geen waarzegster nodig: "Als je naar de statistieken kijkt heb je geen waarzegster nodig om te zien dat ik dit jaar heel erg heb gedomineerd". Hoewel hij zeker ook de andere artiesten hun prijzen gunt, vindt hij het verdiend dat hij vier awards heeft gewonnen.

"Andere artiesten maken ook powermoves, maar ik vind dat ik er dit jaar bovenuit stak. Ik vind het mooi dat dat uiteindelijk met prijzen wordt beloond."

ramadan

Aan het einde van de week begint de ramadan. Boef gaat "net als iedere moslim" zich zo goed mogelijk eraan houden. Maar voor hem is dat geen probleem: "Ik ben sowieso al een nachtmens".

Nieuwe clip

De clip van Boef's Habiba werd uitgeroepen tot beste video. Dat schept natuurlijk wel bepaalde verwachtingen: worden al zijn clips op dat level?

"Ik ga niet beloven dat ze allemaal op dat niveau zijn. Maar mijn clips zullen vanaf nu wel een bepaald niveau halen".

Zijn nieuwe clip Slapend Rijk in samenwerking met Sevn Alias staat vandaag online, dus kan iedereen zelf checken of het het verwachte niveau heeft gehaald.

Binnenkort kunnen we misschien wel weer nieuwe dingen van Boef verwachten, want zoals hij zelf zegt: "Er staan een paar enge dingetjes in mijn telefoon".

Ster advertentie
Ster advertentie