FunX

Inez over scheidingen: "Het is soms beter om uit elkaar te gaan"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Inez over scheidingen: "Het is soms beter om uit elkaar te gaan"

In een nieuwe aflevering van It's Complicated neemt Inez plaats op de bank bij Mahi en Jayh. Ze bespreken waarom scheiden geen makkelijke beslissing is. Zo kan het voor een vrouw zonder financiële stabiliteit vaak lastiger zijn om afstand te nemen van het huwelijk. Ook vertellen ze hoe je om kan gaan met egoïsme in een relatie.

Scheiding

Inez is onlangs gescheiden van haar ex-man en legt uit waarom het moeilijk is om een publieke scheiding te ervaren. "Het wordt vaak opgepikt door de media, zoals roddelkanalen. Ze neigen ernaar om het negatieve meer te benadrukken dan de mooie momenten in een relatie.” Inez merkt ook op dat het tegenwoordig steeds gebruikelijker is om scheidingen in de media te zien, in tegenstelling tot vroeger, toen het internet nog niet bestond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De keuze

De keuze om te scheiden was niet makkelijk voor Inez. Zo vertelt ze dat ze haar ex-partner op jonge leeftijd heeft ontmoet en mooie momenten met hem heeft gedeeld. "Je gaat niet zomaar scheiden. Er is niets erger dan in een huwelijk zitten waar eigenlijk niets is gebeurd dat tot een scheiding zou moeten leiden, zoals vreemdgaan, maar jullie beiden voelen dat het niet meer werkt." Ondanks dat Inez geen spijt heeft van haar huwelijk benadrukt ze dat het soms goed is om uit elkaar te gaan. “Het is juist goed als twee mensen op een vredige manier uit elkaar gaan.”

Ster advertentie
Ster advertentie