Up 2 Date

83-jarige Al Pacino uit elkaar met 29-jarige vriendin Noor Alfallah

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 83-jarige Al Pacino uit elkaar met 29-jarige vriendin Noor Alfallah

De 83-jarige Al Pacino en 29-jarige Noor Alfallah zijn niet meer samen. Dit blijkt uit juridische documenten over de voogdij van hun zoontje Roman, die het stel drie maanden geleden verwelkomde.

Al Pacino en Noor Alfallah zijn uit elkaar

Al Pacino zorgde vorig jaar voor veel verbazing toen zijn relatie met de toen nog 28-jarige Noor Alfallah bekend werd gemaakt. De twee, die een leeftijdsverschil van zo'n 54 jaar hebben, leerden elkaar tijdens de pandemie in 2020 kennen, waarna de vonk was overgeslagen. Niet lang daarna bleek Noor zwanger te zijn van hun eerste zoontje Roman, dat drie maanden geleden werd geboren. Naast Roman heeft de Scarface-acteur ook nog drie andere kinderen.

Het internet was in rep en roer over het grote leeftijdsverschil, maar dat deerde het stel niet. Toch lijkt hun sprookje nu over te zijn, volgens juridische documenten die zijn ingezien door The Blast. Uit deze documenten blijkt namelijk dat Noor de fysieke voogdij voor hun kind heeft aangevraagd, maar akkoord gaat met een gezamenlijke wettelijke voogdij. Dit betekent dat de acteur nog wel betrokken is bij belangrijke besluiten zoals scholing en medische behandelingen.

Wie is Noor Alfallah?

Toen hun relatie bekend werd, vroegen veel mensen zich af wie Noor nou eigenlijk is. De 29-jarige Noor komt uit een welvarende familie en is de dochter van een rijke Koeweitse zakenman. Zelf werkt ze net als Al in de filmindustrie, maar is zij juist achter de schermen te vinden. Ze is namelijk een filmproducent en heeft haar eigen productiebedrijf. Naast Al Pacino heeft ze ook nog gedatet met Mick Jagger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie