Entertainment

Al Pacino (83) krijgt kind met 53 jaar jongere vriendin Noor Alfallah

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Al Pacino (83) krijgt kind met 53 jaar jongere vriendin Noor Alfallah

De 83-jarige wereldberoemde acteur Al Pacino wordt vader. Zijn 29-jarige vriendin Noor Alfallah is op het moment al zo'n acht maanden zwanger van de acteur, zo melden zowel Britse als Amerikaanse media.

100 jaar

In april vorig jaar werd bekend dat de 83-jarige acteur een relatie heeft met Alfallah. De zwangerschap wisten de twee echter nog een behoorlijk lange tijd geheim te houden. Als het kindje inderdaad binnen een maand op de wereld komt, zou Al maar liefst 100 jaar oud moeten worden om zijn jongste kind voor de wet volwassen te zien worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alfredo James "Al" Pacino

Alfredo James 'Al' Pacino is een Amerikaans acteur en filmmaker. Hij is vooral bekend van zijn rollen als Michael Corleone uit The Godfather-trilogie en als de Cubaanse drugsbaron Tony Montana uit Scarface.

Uit twee eerdere relaties heeft Al Pacino al drie kinderen. Hij heeft zijn oudste dochter Julie Marie met Jan Tarrant. Daarnaast heeft hij nog een tweeling, zoon Anton James en dochter Olivia Rose, met actrice Beverly D’Angelo.

Noor Alfallah

Noor Alfallah is een televisie- en filmproducent uit Beverly Hills. Noor heeft al relaties met oudere mannen achter de rug. Zo werd ze vooral bekend door haar relatie met Rolling Stones-artiest Mick Jagger en de miljardair Nicolas Berggruen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie