Entertainment

Chrissy Teigen weer zwanger na stilgeboorte in 2020

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen weer zwanger na stilgeboorte in 2020

Chrissy Teigen deelde gisteren geweldig nieuws met haar volgers op Instagram. Het 36-jarige model maakte namelijk middels een tweetal foto's bekend dat ze weer in verwachting is.

Taboe doorbreken

Uit de caption bij de foto's blijkt dat Chrissy ontzettend dankbaar is voor haar zwangerschap. Het model en haar man John Legend verloren eind 2020 hun ongeboren derde kindje na een stilgeboorte. Vorig jaar besloot Chrissy daar openlijk over te praten in de hoop het taboe op een miskraam of stilgeboorte te kunnen doorbreken.

"Een waas van emoties"

"De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd een waas van emoties, maar vreugde heeft ons huis en onze harten weer gevuld", schrijft Chrissy in de caption bij de foto's. Ook zegt ze dat ze erg nerveus was om haar zwangerschap bekend te maken, omdat ze vreesde dat het weer verkeerd zou aflopen. "Maar tot nu toe is alles perfect en ik voel me hoopvol en uitstekend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

IVF-behandelingen

Chrissy en John Legend zijn op dit moment ouders van de zesjarige Luna en vierjarige Miles. Beiden kwamen via IVF-behandelingen ter wereld en ook voor haar huidige zwangerschap onderging Chrissy IVF-behandelingen. Wanneer het koppel het kleine wondertje kan verwachten, is nog onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie