Entertainment

Chrissy Teigen viert jaar zonder alcohol: "Ik dronk tegen paniekaanvallen"

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen viert jaar zonder alcohol: "Ik dronk tegen paniekaanvallen"

Chrissy Teigen stopte maandag precies een jaar geleden met alcohol drinken. Op Instagram vertelt ze dat ze het soms mist om zich 'mal en zonder zorgen' te voelen, maar dat drank haar weinig goeds bood.

Paniekaanvallen

"Ik dronk tegen de paniekaanvallen die grotendeels zijn verdwenen door – hoor dit dan – te stoppen met drinken", schrijft Teigen op Instagram bij een video van de vakantie die ze momenteel viert met partner John Legend en hun twee kinderen. "Soms voel ik frustratie als ik terugkijk op dagen die ik me beter zou moeten herinneren dan ik doe vanwege de alcohol."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote levensmomenten

Zo vertelt Teigen dat ze de meeste awardshows waar ze naartoe is geweest niet meer goed herinnert. "Er zijn foto’s van grote levensmomenten waarop je ziet dat mijn ogen er gewoon niet bij zijn. Zoals van fotoshoots voor werk, maar ook gewoon van stranddagen met het gezin."

Therapie

Teigen weet niet of ze voorgoed wil stoppen met drinken. "Maar ik weet wel dat ik nooit meer terug wil naar hoe het was. Het is voor nu het beste om dan niets te nemen. Ik laat de nare dromen komen en probeer daarmee te dealen in therapie, zonder drank."

Hulp nodig?

Heb je last van angsten, depressieve gevoelens of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Je kan hiervoor naar je huisarts of je kan contact opnemen met MIND Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie