Entertainment

Babynieuws: Vonneke Bonneke is zwanger

foto: Instagram: @VonnekeBonneke
  1. Newschevron right
  2. Babynieuws: Vonneke Bonneke is zwanger

FunX-dj, influencer en actrice Vonneke Bonneke en haar vriend Davinio worden binnenkort ouders van hun eerste kindje. Zo maakt de 24-jarige Vonneke vrijdag bekend in de middagshow Sander en Vonneke.

"We're expecting"

Vonneke deelt dit leuke nieuws ook via een persoonlijke video op Instagram."We're expecting", schrijft Vonneke bij de video. "Een kindje krijgen met de persoon van wie ik het meeste hou, is de grootste zegen ooit." In de schattige video zie je hoe Vonneke en Davinio het nieuws bekendmaken bij hun ouders, gevolgd door korte filmpjes van het stel samen, waarin maar al te duidelijk wordt hoe gek ze op elkaar zijn. Op de achtergrond klinkt het nummer Open Arms van SZA en Travis Scott.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

De lieve reacties onder de video stromen meteen binnen. "Zooo lief", schrijft Anna Nooshin, "Omgggg, gefeliciteerd", vult DJ Wef aan en "Houd op hoor! Ah congrats guys, lof dit", sluit Nienke Plas af. Vonneke bedankt haar volgers voor alle lieve reacties met een bericht via Instagram Stories. "Jullie zijn allemaal part of the family en ik ben blij dat ik dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven met jullie mag delen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vonneke en Davinio

Vonneke en Davinio zijn al zo'n vier jaar samen. Het stel nam twee jaar geleden nog samen een Q&A op, waarin ze het onder andere hadden over hun kinderwens. "Ik wil graag kinderen, maar niet op dit moment. Misschien over twee jaar of zo", zei Vonneke toen. Davinio was het daarmee eens. "Voor nu in ieder geval nog even niet."

Ster advertentie
Ster advertentie