FunX

Dopebwoy legt Fabiola voor eens en voor altijd uit hoe je 'prrr' zegt

  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy legt Fabiola voor eens en voor altijd uit hoe je 'prrr' zegt

Wie 'prrr' hoort, denkt aan Dopebwoy. In ieder geval... Totdat Fabiola 'hoge pilaar' Volkers tot de conclusie kwam dat ze eigenlijk een rapcarrière ambieerde. Dopebwoy kwam langs in Turn Up! en vertelde wat hij vond van haar prrr-pogingen. ''Ik vind het leuk, maar als je het doet: doe het goed.'' Hoewel Dopebwoy wordt overladen met comments over Fabiola, gaat hij niet akkoord met het feit dat zij de 'prrr' zou hebben geclaimd.

''Ze heeft niks geclaimd. Je moet lit zijn om dat te mogen claimen. [...] Het is prrr, niet prrrrrrrr - als een zieke vogel, zeg maar.''

Nieuwe Ad-libs

Als Dopey een cijfer moet geven voor de ad-libs van Fabiola, komt hij al snel uit op een -2. Dat zegt wat, als je weet dat hij tussen 0 en 10 moest kiezen. Maar Dopebwoy is de vervelendste niet: hij heeft gewoon nieuwe - misschien meer toepasselijke - ad-libs voor haar gemaakt. Wat dacht je van "aah", "aaaaah" en "aaahaaaaah"?

DiXte

Dopebwoy hoefde zelf ook niet met lege handen naar huis. Hij werd namelijk verrast met een leuk nieuwtje in de vorm van een Wikipediapagina (nee, die bestond nog niet). Daarin stond ook dat volgende week zijn nieuwste track, Santo Domingo, de DiXte is. Dat betekent dat je zijn samenwerking met Yxng Bane extra vaak voorbij hoort komen op je favoriete radiozender!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie