FunX

Sander fixt mooie dag voor honderden Feyenoord-fans die het niet breed hebben

foto: Een juichende Sander in De Kuip / YouTube: Feyenoord
  1. Newschevron right
  2. Sander fixt mooie dag voor honderden Feyenoord-fans die het niet breed hebben

Wat een mooi verhaal op Good Vibes Only Friday! Feyenoord-fan Sander Kolsloot bedacht het initiatief Geef Feyenoord waarbij honderden seizoenkaarthouders hun seizoenkaart beschikbaar stellen voor mensen die het minder breed hebben. Hierdoor kunnen zij morgen naar de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen in De Kuip. Alles om hen een onvergetelijke ervaring te geven! Hij vertelde er meer over in Start met Fernando. Good vibes only!

Sander fixt mooie dag voor honderden Feyenoord-fans die het niet breed hebben

Niet breed

Kerst hoort een leuke en gezellige tijd te zijn met veel lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Helaas kan niet iedereen dat zich veroorloven. Daarom bedacht Sander vorige maand dat hij iets wilde doen voor mensen die het niet zo breed hebben. "Ineens dacht ik: ik heb een seizoenkaart voor Feyenoord. Ik kan gewoon een wedstrijd weggeven als ik dat zou willen."

Hand in hand kameraden

Sander legde dat idee vervolgens voor aan zijn Feyenoord-vrienden die hier enthousiast op reageerden en graag mee wilden doen. Uiteindelijk wist Sander acht mensen te vinden en besloot hij Feyenoord te contacteren met de vraag of zij nog zo'n acht personen konden fixen. Feyenoord belde hem later terug met een totaal onverwacht antwoord: "We kunnen er niet acht, maar misschien wel tachtig of achthonderd vinden. Dus, we gaan je helpen." Sander geloofde zijn oren niet en was ontzettend blij met de reactie. "Dat raakte me echt heel diep."

Vaker?

Door het initiatief van Sander kunnen nu duizend mensen die het niet breed hebben morgenavond de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen kijken in De Kuip. Hoe vet is dat? Het liefst wil Sander dat dit straks jaarlijks terugkomt.

"Het zou iets kunnen zijn wat ik vaker wil doen. Ik heb daar wel ideeën voor. Mijn grote droom is dat het elk jaar terugkomt. Niet alleen bij Feyenoord, maar ook bij meerdere clubs. Voor nu hoop ik vooral dat de mensen die morgen naar de wedstrijd gaan, een vette en onvergetelijke ervaring zullen hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie