FunX

Leafs dropt EP Feals: ''Ik gebruik mijn emoties voor mijn tunes''

  1. Newschevron right
  2. Leafs dropt EP Feals: ''Ik gebruik mijn emoties voor mijn tunes''

Leafs is nog maar vijftien jaar, maar hij weet nu al veel mensen te overtuigen met zijn heerlijke, unieke sound. Hij dropte zijn EP Feals, die volledig werd geproduceerd door Ramiks. Samen schoven ze aan bij Jaimy in de Avondshow.

it goes down in the DM

Jaimy was benieuwd hoe de boys met elkaar in contact zijn gekomen. Ramiks vertelde dat hij onmiddellijk overtuigd was toen hij zijn track Race hoorde, waarna hij een DM stuurde naar Leafs.

''Ik was gelijk verkocht door zijn positieve energie. En toen bleek ook nog eens keer dat hij zo ontzettend jong is. Dus toen dacht ik: daar moet ik werk van maken.''

Feals

Leafs wordt vaak vergeleken met Travis Scott, maar zelf ziet hij vooral Lil Uzi Vert als een belangrijke inspiratie. Inmiddels is Leafs getekend bij Noah's Ark en heeft hij zijn EP genaamd Feals uitgebracht. Op de EP zijn er bijdragen op van Bokoesam en Yung Nnelg.

''Het heet Feals en het gaat echt over gevoelens. Destijds had ik een vriendin. Zo'n relatie heeft ups en downs, dus je gebruikt je emoties voor je tunes.''

Woo Hah!

Pas geleden is bekendgemaakt dat Leafs, net als Travis Scott en Lil Uzi Vert, ook op Woo Hah zal staan. Het Tilburgse festival heeft een hele nieuwe NewGen-line up gedropt. Leafs zal live te horen zijn in The Forge area, waar onder andere ook Ares, Dave Budah en Wakeem & T. Dutty zullen optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie